HORPADÁS JAVÍTÁS

TARTSA MEG EREDETI FÉNYEZÉSÉT

Professzionális eszközökkel, fényezés nélküli technológiával javítjuk a horpadásokat. Amennyiben gépjárművének bármely karosszéria eleme behorpadt valamilyen külső erőhatás (ütés, nyomás, rázuhanó tárgy) következtében, nagyon nagy valószínűséggel nyom nélkül kijavítható a horpadás az általunk alkalmazott javítási módszerrel anélkül, hogy az adott felületet újra kelljen fényeztetnie.

Ha az erőhatás következtében a jármű fényezése is megsérült, akkor is érdemes lehet a horpadást így kijavítani, mert a gittelést és fényezést kisebb felületen kell majd elvégezni. Erről a kárfelvétel során tudunk Önnel konzultálni. A fényezésmentes javítási technika mindenképp előnyösebb megoldást kínál a hagyományos karosszéria javítási módszerekhez képest. Mind időben, mind árban jelentősen versenyképesebb azoknál. Kérjen ajánlatot tőlünk, és győződjön meg az itt leírtak valóságáról!


BÁRMILYEN HORPADÁST MEGTUDUNK JAVÍTANI!

Paintless Dent Repair technológia

  • jégeső, vihar okozta horpadások

  • szállítás, rakodás során keletkezett horpadások

  • koccanás (pl. másik jármű, állattal történő ütközés, bevásárlókocsi, kerékpár, ) okozta horpadások

  • parkolás közbeni ajtórányitás okozta horpadások

  • tetőzetről leszakadó hó, leesett cserép okozta károk
  • gesztenye, fáról leeső gyümölcs, faágak, fenyőtoboz okozta sérülések, horpadások

  • a fényezést nem megsértő bármilyen horpadás

Foglalj időpontot magadnak!

A JAVÍTÁS MENETE

Ingyenes árajánlat

Időpont egyeztetés után, műhelyünkben soron kívül fogadjuk és felmérjük javítandó horpadásait. Ez a folyamat maximum 15 percet vesz igénybe, ami után megkapja árajánlatunkat. Időpontot foglalni ingyenes árajánlatra kapcsolat menüpontunk alatt tud.

Időpontfoglalás javításra

Amennyiben árajánlatunk megfelelt Önnek, Ön eldönti hogy kiszállással vagy műhelyünkbe szeretné megjavíttatni autóját, majd időpontot foglal a javításra.

Javítás

A lefoglalt időpontban horpadásait minimum 15 perc, maximum pár órán belüli határidővel gyári állapotra varázsoljuk.