RÓLAM

Harabula István vagyok, 2009 óta foglalkozom fényezés nélküli horpadás javítással. Ezt megelőzően 1997 óta dolgoztam karosszéria lakatosként, mely szakmát édesapámtól tanultam. 2008-ban Németországba utaztam, ahol részt vettem egy oktatáson és elsajátítottam a PDR (Paintless Dent Repair) technológiát. Ezt követően 4 évig dolgoztam Németországban egyik legnevesebb autószervizében majd hazatérésemet követően, a Győri Audi gyárban javítottam alvállalkozóként a sérült járműveket.


Jelenleg jégkár javítást, valamint az esztétikai horpadás javítást végzek kecskeméti telephelyemen, kárfelvétellel, valamint teljes körű biztosítási ügyintézéssel. Nagyobb jégeső során csapatom nagy valószínűséggel a káresemény helyszínén tartózkodik, ahol azon dolgozunk, hogy szakszerűen és minél gyorsabban helyreállítsuk a jégeső okozta károkat. Cégünk országszerte vállalja kereskedések, kisebb logisztikai parkok, céges flották teljes jégkár mentesítését rövid határidővel.

Partnereim leggyakrabban autókölcsönzők, márkakereskedések, autókereskedések, magánszemélyek. A fényezés nélküli technológia segítségével maradéktalanul helyreállítható a karosszéria sérülése. Az autó nem veszít értékéből, nincs fényezés, színeltérés.

"Mintha mi sem történt volna..."

A PDR TECHNOLÓGIA

A jégkár és horpadások fényezés nélküli javításához speciális eszközöket használunk.
A megtisztított felületeket sötét műhelyben, speciális lámpákkal világítjuk meg, így azok a sérülések is láthatóvá válnak, amelyeket szabad szemmel, nappali fénynél nem vehetők észre.

Egy speciális tollal bejelöljük a sérüléseket a karosszéria-elemeken, majd következhet a javítás a kifejezetten jégkárok és horpadások javítására szolgáló eszközökkel. Szerszámaink különböző méretben és kiképzéssel készülnek azért, hogy minden elemhez és minden sérüléshez a megfelelőt lehessen használni, így nem akadály az sem, ha a horpadás a tetőbordában van. A fényezés nélküli technikához készült pálcák speciális kiképzésének köszönhetően az autót nem kell megbontani. Mindegy, hogy autója milyen típusú, használt, vagy új kocsi, az eredmény egyformán tökéletes lesz.

A jégkár és horpadások okozta sérülések fényezés nélküli javításának előnyei:

  • 100 százalékos eredmény (eredeti állapot helyreállítása)
  • nincs értékcsökkenés (mivel nem kell gittelni, fényezni, az autó értéke nem csökken)
  • olcsóbb, mint a hagyományos technika (a jégeső által okozott sérülések és a horpadások számától függően a fényezés árának 50-70 százaléka)
  • gyors megoldás (a hagyományos technikával való javítás esetében legalább egy hétig kell nélkülöznie az autóját, míg a fényezés nélküli javítás - szintén a sérülések számától függően - néhány órát, legfeljebb 1-2 napot vesz igénybe.)


Jégeső bármikor előfordulhat, horpadás pedig keletkezhet baleset, koccanás, rakodás vagy szándékos károkozás miatt. A gyárban kapott fényezés egyszeri és pótolhatatlan. Mi ennek megtartásával javítjuk a jég okozta sérüléseket, horpadásokat.


Jégeső esetén több száz, több ezer kisebb horpadás is keletkezhet járművünkön. A jégkár mértékétől függően, az esetek nagy részében visszaállítható az autó karosszériája gyári állapotra, fényezés nélküli technológiánk segítségével. Legyen szó bármilyen jellegű horpadásról, ameddig a fényezés nem sérült, mi nagy valószínűséggel visszaállítjuk autója karosszériáját eredeti állapotába, mintha mi sem történt volna.